Blugii skinny se adaptează oricărui stil vestimentar

cum-sa-asortezi-blugii-negri-pentru-a-crea-o-tinuta-chic-care-sa-te-scoata-din-anonimat_1_size1Jeansii, unul dintre cele mai răspândite articole vestimentare a fost și va rămâne mereu la moda, indiferent de vârstă, ocupație, poziție socială,  sau sex. În orice dressing se găsește măcar o pereche de jeansi. Acest lucru se datorează  faptului că merg aproape în orice loc, adaptându-se ușor oricărui stil vestimentar. Îi poti purta la birou, dar merg la fel de bine într-un club, când mergi la cumpărături cu prietenele sau când te întâlnești cu iubitul tau.

Blugii skinny s-au născut undeva prin anii `80, o dată cu izbucnirea tendințelor rock. În prezent, blugii skinny sunt primii în topul celor mai purtate modele de jeans de câteva sezoane, și nu par să piardă teren în fața altor tendințe noi. S-au transformat de-a lungul timpului într-un trend atât de popular încât sunt acum articole de bază în garderoba oricui. Pe lângă faptul că sunt comencializați în diferite modele și culori, blugii skinny mai au un avantaj: asortați corescunzător, se potrivesc aproape oricărui tip de siluetă.

Specialiștii în dessign vestimentar spun că blugii se asortează în funcție de siluetă și de stilul vestimantar adoptat. Iată câteva sfaturi oferite de aceștia:

1. Dacă ești micuță de înălține și preferi stilul elegant, asortează blugii la o pereche de pantofi cu toc care să nu contrasteze cu delicatețea piciorului tău. Poți purta și blugii care descoperă glezna. Dacă preferi stilul clasic și fără tocuri, nu este nimic grav, cel mai bine pentru piciorele scurte se potrivesc blugii cu talie înaltă. Scopul tău este să lungești vizual picioarele, în special cu ajutorul jocurilor cromatice. Mai precis, topul purtat trebuie să continue, în culoare, linia blugilor.

mango_1current_elliott_312346_ou_l  pantaloni-dama-cu-talia-joasa-elegantiskinny-35lire

2. Dacă ești înaltă, singura ta problemă ar putea fi picioarele prea subțiri. În acest caz este indicat să alegi blugi skinny în nuanțe mai deschise, chiar pastelate. Evită jeanșii în nuanțe de negru sau indigo închis, ele subtiază și mai mult piciorul. Dacă totusi alegi să porți nuanțe mai închise, atrage atenția cu un top opus ca nuanță.

hot-pink-floral-skinny-mavi-jeans-light-blue-denim-crop-blue-wren-top_400 skinny-jeans-striped-top-blazer-and-peep-toe-heels-fall-winter-outfit white-skinny-jeans-mango-jeans-carrot-orange-structured-zara-blazer_400_large

3. Dacă ai solduri late, problema ta este contrastul dintre linia picioarelor foarte puțin evidențiată de croiala blugilor și bazinul mult prea lat. Nu te panica, trebuie să încerci să acoperi zona șoldurilor cu un cardigan, un pulover, o cămasă, un sacou sau bluze-rochii.

170502_ou_dl 188854_ou_l 188860_ou_dl

4. Chiar dacă ai coapse groase, blugii skinny se potrivesc și acestui tip de siluetă. Iată trei soluții vestimentare care ascund acestă formă: poți purta o bluză-rochie care să acopere copasele și să evidențieze linia taliei, poți purta nuanțe cât mai închise, sau poți evidenția cea mai subțire parte a siluetei tale, să atragi atenția de la problema coapselor.

imagine_rochie-neagra-asimetrica-zara_29619

Ramona Tataru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s