The Words-Hoțul de cuvinte(2012)

Poster The WordsRegia: Brian Klugman, Lee Sternthal

Cu: Olivia Wilde, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dennis Quaid

Gen: Dramă
Durată: 1h 36 min

În regia lui Brian Klugman şi Lee Sternthal, “The Words” este o poveste captivantă cu o distribuție destul de cunoscută. Povestea are în centu primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper).

Publicată, cartea stârnește o serie de admirație în rândul cititorilor și în lumea literară.Înainte ca acest roman să fie publicat nimic din ceea ce scrise Rory Janes nu se publicase însă viața sa a luat o altă întorsătură după o călatorie făcută în Paris, alături de frumoasa sa soție intepretată de Zoe Saldna. În Paris soția sa îi cumpără o geantă de la un anticariat iar în interiorul genții, Rory găseşte un text scris în urmă cu 50 de ani. Dorința sa de succes și calitatea lucrarii găsite în geantă îl împinge pe Rory să își asume fiecare cuvânt din lucrare și să o prezinte unui editor. În urma acțiunii sale Rory a descoperit faima . Talentat, inteligent, charismatic tânărul scriitor pare să le aibă pe toate: viața așa cum o visase, succes,lumea la picioarele lui și o soție care îl iubește.

The Words Movie recenzii filme The Words

Dar, exact când tânărul se bucura de cele mai frumoase moment din viața lui, când se afla pe culmile succesului, castelul de cărți construit din minciuni începe să se dărâme când apare un bâtrânel interpretat de Jeremy Irons, care pretinde că el este adevăratul autor al romanului. Acesta îi povesteşte amintirile frumoase, dar tragice din tinereţea lui petrecută la Paris după sfârşitul celui de-al doilea război mondial, care au dus la crearea cărţii. Acesta este momentul în care Rory realizează cât de mult a greșit și cât de depate a mers cu minciuna.

“The words” este o povesteemoționată/misteroasă despre sentimente, despre cuvinte, despre viață și despre calitatea ei de a se balansa într-o parte și alta.

CorinaMaftei

Trailer

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gjmrDDD9o_k

Sursa

sursa foto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s