Celebritate? Trãiascã,Youtube-ul!

conor-maynard-cant-say-no

  • Nu este un Justin Bieber 2, dar recunoaşte cã amîndoi s-au lansat în lumea muzicii datoritã youtube-ului.

Conor Paul Maynard (nascut la Brigton,21 noiembrie 1992) este un cantaret de origine britanica ce a atins succesul prin vocea sa in anul 2012 cand a fost nominalizat la categoria “MTV Brand New”, castigand. Dar totul a inceput cu ceva ani in urma si anume in 2008.

Anul 2008 a fost decisiv pentru Conor, un puşti la început de drum in viaţã,  cînd a încarcat primul sãu cover, melodia “Breathe” semnatã de Lee Car.

Apoi, urmînd altele cover-uri a reuşit sã se facã auzit iar primul care l-a contactat a fost chiar cîntareţul american Ne-Yo, alãturi de care a colaborat la diverse melodii. Iar de la prima colaborare internaţionalã pînã la nomilarizarile MTV Music Award, nu a fost decît un pas. Zis şi fãcut în noiembrie 2011 a fost nominalizat la categoria “Brand New award”, luptîndu-se cu Delilah ( cantareata britanica) şi Lana del Rey ( cîntareaţã de origine americanã), iar în luna ianuarie 2012 cîştigînd premiul cu un numãr de 48 % dintre voturi puse la bãtaie pentru aceastã categorie muzicalã. Imediat dupã cîştigarea premiului “Brand New award”, Conor a fost luat sub aripa a uneia dintre cele mai mari case de producţie muzicalã şi pasul urmãtor a fost lansarea primului sãu album, intitulat “Contrast” lansat în America pe 30 iulie 2012 iar în Romînia abia pe 8  ianuarie 2013.

Albumul este prezentat într-o formã clasicã, pe copertã fiind reprezentat chiar personajul principal, Conor Maynard. Acesta fiind alcãtuit din 12 melodii dintre care una este în colaborare cu Ne-yo  “Turn Around” (“Întoarce-te”), alta în schimb alãturi de cîntãreaţa Pharell, “Lift off” (“Scoate-ţi”), iar melodia cu numãrul 8 este interpretatã împreunã cu Rita Ora,cîntãreaţã de origine britanicã, fiind intitulatã “Better than you” ( “Mai bine decît tine”).

Melodiile vorbesc despre dragostea imaginarã, transparentã de a se îndragosti dar si despre dezamãgirile suferite în urma acelor fluturaşi în stomac. Iar sunetele fiecãrei melodii ne duc cu gîndul la energia debordantã şi entuziasmul pe care le poţi avea numai la vîrsta de 20 de ani, atunci cînd nimeni şi nimic nu poate face posibilul în imposibil.

“Ascultînd albumul sãu de debut, este clar Maynard are un punct forte.Acest album fiind o colecţie incredibilã de melodii pe sunete de RnB electronic. Acestea fiind derivate de la un pop uitat de Hollywood, realizate într-o manierã mai bunã. Melodiile lui Conor Maynard, sunt rezultatul unei munci bine puse la punct, avînd încorporate curente dance şi tendinţe urban în sunete pop.” (www.bbc.co.uk/music)

Nimirceag Simona

 http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://fistintheair.com/wp-content/uploads/2013/01/normal_Conor_Maynard.jpg&imgrefurl=http://conor-maynard.org/&h=450&w=800&sz=62&tbnid=kUsiG1Tb9f0TdM:&tbnh=62&tbnw=111&prev=/

http://www.youtube.com/artist/conor-maynard

https://www.facebook.com/ConorMaynard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s