Jucatorul care va domina fotbalul!

Hachim Mastour (15 ani), noua senzatie a fotbalului mondial!

                               A inceput fotbalulimage la 8 ani, iar jucatorul său preferat a fost Diego Maradona pentru că mereu il făcea să-l priveasca cu entuziasm.
Hachim Mastour e așteptat să străluceasca în noua echipă de aur pregătită în academia lui AC Milan! Puștiul de 15 ani a bătut recordul de transfer pentru un jucător de vîrsta lui după ce a acceptat să plece de la Reggiana, in vară! Îl urmăreau Inter, Real Madrid, City si United, dar părinții l-au sfătuit să aleagă Milan. După ce l-a văzut evoluînd, Silvio Berlusconi a spus entuziasmat: “Hachim, alături de El Sharaawy, reprezintă viitorul lui AC Milan”.

tumblr_mgc38ozSpP1rmo1oco1_500 A impresionat chiar de la primul meci în tricoul Milanului (echipa de juniori sub 15 ani) și a marcat un gol superb la debutul pentru naționala Under 15 a Italiei. Fiecare apariție a sa e un adevărat spectacol pentru fanii lui Milan și toată lumea spune că e deja pregătit să facă pasul și în prima echipă a lui Milan!
Cu un fizic bun pentru vîrsta lui și un talent unic, Mastour are toate șansele să ajungă un jucator uriaș – cu siguranță va debuta la echipa mare a Milanului in 2-3 ani!

În primul meci pentru echipa U15 a lui Milan, Hachim le-a arătat specialiștilor de ce trebuie să fie luat în serios chiar de la vîrsta asta! A fost vedeta absolută a meciului cu Albinoleffe, cîstigat de rossoneri cu 7-0! Selectia făcută din fazele reușite de marocan face senzație pe net! Fanii îl compară deja cu Zidane sau Messi și spun că niciodată Milan nu a mai avut în lot un fotbalist atît de talentat. Suporterii au invățat de la Mastour driblingul din rabona, faza unică in fotbal!

Tînarul fotbalist, supranumit “Messi marocanul”, joacă pe postul de mijlocaș central și are abilități tehnice extraordinare. Mastour este fotbalist de picior drept, poate juca şi pe poziţia de playmaker şi deţine calităţi excepţionale în a dribla, precum şi un şut năpraznic. Hachim, considerat viitorul playmaker  al lui Milan, a făcut o demonstraţie spectaculoasă la o televiziune italiană jonglînd cu o portocală. În Italia vîrsta minimă pentru a debuta la un club din prima serie este de 16 ani, delegația oficială a Milanului a trimis către Federația Italiană de Fotbal o cerere specială pentru a aproba debutul lui în tricoul Milanului la doar 15 ani. Antrenorii echipei din Milano sunt dispuşi să-şi asume un risc uriaş şi să-l trimită pe teren într-un meci de Serie A.

Nu de îndoim de geniul noului Messi, însă la capitolul ăsta Milanul vrea două lucruri: să dea o lovitură de imagine cu un talent descoperit şi să scutească nişte bani grei pe transferuri. Rămîne însă de văzut dacă  puştiul nu e prea crud pentru lupta dură din Serie A.

Surse: forzaitalianfootball.com, acmilan.ro

Nicusor-Ionut URIGIUC 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s