Iron Man 3

iron_man_3_movie-wide     

Odată cu lansarea „Iron Man 3” s-a deschis oficial și sezonul blockbusterului. Cu răsturnări de situație, personaje misterioase și bine conturate, umorul și replicile acide ale lui Tony Stark, „Iron Man 3” este cel mai bun film din serie.

Avându-i ca protagoniști pe Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Ben Kingsley, „Iron Man 3” este regizat de Shane Black după un scenariu de Drew Pearce și Shane Black, și se bazează pe eroul legendar al Marvel`s, Iron Man.

Pelicula a ajuns pe locul 5 în topul filmelor cu cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor, după ce într-o  lună a ajuns la încasări record de 1,14 miliarde de dolari. Filmul a avut un foarte mare succes printre fanii producțiilor cu super-eroi, reușind să depășească deținătorul anterior al locului 5, și anume „Transformers: Dark of the Moon”.

„Iron Man 3” îl pune pe industriașul Tony Stark față în față cu un inamic cu o putere fără limite. Când Stark își vede lumea personală distrusă de inamicul său, acesta pornește într-o călătorie dificilă pentru a găsi vinovații, călătorie care îl supune la numeroase încercări. Încolțit, Stark reușește să supraviețuiască cu ajutorul propriilor dispozitive, bazându-se pe instincte pentru a-i proteja pe cei dragi. În lupta sa pentru a reveni, Stark descoperă și răspunsul la o întrebare care îl urmărește în secret: „omul face costumul sau costumul face omul?”. Astfel, bătălia lui Stark este reprezentată de fapt de inteligența care îl poate transforma în Iron Man, și nu costumul foarte tehnologizat.

Cel de-al treilea film al seriei „Iron Man” este si cel mai bun, prin faptul că reușește să găsească echilibrul perfect între acțiune, umor, poveste bine scrisă și efecte speciale. Cu cea mai bună interpretare din serie, filmul înfățișează complexitatea eroului, lupta sa interioară, alături de replicile amuzante și inteligente și scenariul atent construit.

Inspirat de benzile desenate ale companiei Marvel, filmul se leagă în același timp și de „The Avengers”, dar și de „Iron Man 2”. „Iron Man 3” îl determină pe Tony Stark să își înțeleagă mai bine abilitățile și puterile, dar și sensul lui în Univers.

Sursa: www.procinema.ro

Advertisements

One thought on “Iron Man 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s