Cum faci să te țină bateria mai mult la iPhone?

 

iPhone-urile și in general smartphonurile au in comun acest “defect” și anume că nu ține mult bateria, in termeni puțin mai tehnici, autonomia bateriei este mică. Autonomia ce insemnă de fapt? Păi in cazul nostru este timpul maxim de functionare a telefonului cu consumarea completă a energiei din baterie până la urmatoarea incarcare.

Având un smartphone ii poți crește autonomia bateriei precum și durata de viață a acesteia utilizând una din miile de aplicații la care ai acces. Una dintre aplicațiile pe care le utilizez și eu, și care o consider ca fiind foarte bună pentru a face autonomia bateriei sa fie mai mare, adică să te țină mai mult bateria in limbaj de cartier este Battery Doctor, soft făcut de Beijing Kingsoft Internet Security Software Co.LTd. Pornind această aplicație de fiecare dată cand incarci telefonul, știi că procedezi corect și că bateria ta este încărcata îndeajuns și nu este supraîncarcată!

Ce te sfătuieste in mare această aplicație, este ca să nu faci incărcări complete a bateriei decat o singură dată pe lună. O încarcare completă înseamnă să începi încărcarea acumulatorului când aceasta a ajuns sub 20 %. Tot Battery Doctor recomandă ca încarcarea să fie parțială, adică să bagi telefonul la incărcat în intervalul 20%-80% din statusul bateriei. Totusi, când o să ai aplicația instalată, o sa te avertizeze când să-l conectezi la o sursă de curent precum și când trebuie să-l scoți ca să nu-l supraîncarci!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s