BADEA, CIUTACU ŞI BASCHETUL

Mircea Badea şi Victor Ciutacu şi-au mutat studioul pe terenul de baschet. Meciul organizat de aceştia doi în cadrul “Confruntarea Greilor” a luat sfârşit. Meciul a fost unul de tip caritabil, la care s-au strâns fonduri pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare ale liceenilor din Bucureşti.


În prezent, programul se derulează în: Alba Iulia, Baraolt, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timişoara şi Tîrgu-Mureş. Programul a câştigat titlul de “Cel mai bun proiect educaţional al anului 2010” la Gala Premiilor în Educaţie şi Premiul pentru “Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret” la Gala Voluntariatului în anul 2011.

Întreaga partida poate fi vizionată pe site-ul oficial al Antenei 3.

Printre personalităţile prezente la eveniment s-au numărat şi nume grele ale sportului românesc, precum Octavian Belu şi Gabi Szabo, iar dintre susţinători ai evenimentului s-au aflat şi oficiali din executiv. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi preşedinte al Partidului Conservator dar şi Nicu Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului au fost în galerie.

Sursa: http://www.antena3.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s