Facelift BMW Seria 7

Noul BMW Seria 7 facelift a fost reperat pe şoselele din Germania, aşa că avem posibilitatea să admirăm un prototip neacoperit de camuflaj, înainte de lansarea oficială a acestuia în luna iulie. Atât versiunea F01 cât şi F02 vor beneficia de un facelift care va aduce o serie de funcţionalităţi noi precum şi un design uşor îmbunătăţit.

Una din cele mai importante modificări de exterior este faptul că noul BMW Seria 7 LCI primeşte faruri corona cu lumini LED în formă pătrăţoasă, indicatorul de semnalizare fiind amplasat în interiorul farului. Fiecare far conţine 8 LED-uri.

În vreme ce modelul anterior beneficia de o grilă rinichi cu 9 sau 12 bare, în funcţie de opţiunea Night Vision Camera, versiunea facelift primeşte acum o singură configuraţie cu 9 bare. Partea frontală a primit mai multe elemente din crom, începând cu suprafaţa care înconjoară grila. Mai jos regăsim două bare cromate încastrate în sortul faţă, care beneficiază acum şi de prize de aer mai mari, care conferă maşinii o înfăţişare mai sportivă.

La interior cea mai mare modificare o reprezintă noul sistem MMI 3D care beneficiază de un design îmbunătăţit şi un CPU nou care procesează informaţiile mai rapid decât până acum. Harta înfăţişează acum oraşele şi în 3D. Alte îmbunătăţiri aduse hărţii: satellite view, enhanced route calculation, route learning şi Efficiency and Green Driving Assistant.

La capitolul motorizări, oferta pentru noul Seria 7 începe cu 730d, un motor cu şase cilindri în linie ce consumă doar 5,6 litri/100 km. Deasupra dieselului entry-level se regăsesc două alte variante mai puternice: 740d twin-turbo cu 313 CP şi consum de 5.7l/100 km, precum şi noul motor inovator tri-turbo 750d, de 381 CP şi care are un consum mediu de 6.4 l/100 km.

BMW Seria 7 LCI va deveni disponibil pe piaţa în această vară şi va concura cu Audi A8 şi Mercedes-Benz Clasa S.

Sursa : http://www.bmwblog.ro/2012/06/12/fotografii-cu-noul-bmw-seria-7-facelift/

Scris de Diana -Alexandra SOPONARU

Editat de Iulian BÎRZOI 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s