Elena Băsescu se căsătorește!

Fiica cea mică a președintelui Traian Basescu a spus în sfârșit ”DA”. După o relație de trei ani cu despărțiri și împăcări, Elena Basescu și Bogdan Ionescu s-au hotărât să se căsătorească. Nunta va avea loc în septembrie la Clubul diplomaților din Capitală sau la luxosul Palat Știrbey, de la Buftea.

EBA și Syda și-au cumpărat deja verighetele, care sunt din aur alb, cu diamante, iar pe interior au inscripționat un mesaj de dragoste.

Viitoarea mireasă s-a gândit deja și la rochia pe care și-o dorește, o rochie cu trenă, lucrată manual, cumpărată din ”capitala modei”, Paris. Aceasta a declarat că este dispusă să dea și 10.000 de euro pe rochie. Mirele va purta un costum făcut la comandă, la un brand de lux, care va costa 3000 de euro.

La nunta vor fi invitate pentru a intreține atmosfera, vedete din România, dar și un artist străin, caruia înca nu i-a fost dezvăluit numele.

Sursa http://www.libertatea.ro/detalii/articol/elena-mezina-presedintelui-traian-basescu-se-marita-peste-trei-luni-cu-syda-399127.html

Scris de Andreea SPIRIDON

Editat de Iulian BÎRZOI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s