Allview aduce pe piaţă tableta care are caracteristici accentuate de netbook – Tableta- AllDro3 Speed T

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro3 Speed T, un model ergonomic care se transforma cu uşuriţă ȋntr-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatură, a capacitaţii de stocare, a aplicaţiilor office și securității informaţiilor. Tableta ruleaza pe sistemul de operare Android 4.0 şi are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem.

AlllDro3 Speed T este un model dedicat utilizatorilor care caută confortul unui netbook la o tabletă. Datorită tastaturii şi a mouse-ului care-i pot fi ataşate, a aplicaţiilor Office Suite care permit vizualizarea documentelor şi a fişierelor de calcul, a email-ului organizat ȋn directoare, a editorului foto şi nu numai, tableta este mai mult decȃt un instrument de comunicare, este un dispozitiv complex asemanator unui netbook.

Imagine

Alaturi de tastatură, ecranul IPS HD suficient de mare şi proportionat 4:3 facilitează scrierea e-mail-urilor, discuţiile ȋn reţele de socializare şi navigarea ȋn directoare. Prin aplicaţia Calendar Gmail care se sincronizează cu telefonul, utilizatorii pot seta ȋntalniri ȋn tabletă  şi pot primi mesaje de atenţionare direct pe telefon. De asemenea, tastatura oferă suport si ȋn realizarea apelurile video prin intermediul camerei frontale VGA şi a aplicaţiilor dedicate precum Yahoo sau Skype.Indiferent de modalitatea de conectare la internet prin Wi-Fi sau 3G prin modem,tableta oferă o experienţă de navigare sigură precum un netbook. Aplicaţia anti-virus preinstalată Bitdefender Mobile Security protejază informaţiile stocate ȋn memorie. Ȋn ceea ce priveste browsing-ul pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 realizează streaming video fluent ȋn interiorul paginilor web şi permite redarea filmelor din reţea sau de pe You Tube.

Imagine

Pentru o experienţă de vizionare placută, AllDro3 Speed T are port HDMI care permite vizionarea filmelor, imaginilor si videoclipurilor pe televizor la rezoluţie FullHD doar prin intermediul unui cablu conectat la dispozitivele compatibile.Tableta are un design modern ȋntr-o nuanţă  argintie cu trasaturi fine. Tastatura se transforma uşor ȋntr-o husa rezistentă din aluminiu, care are rolul de a proteja dispozitivul.

Prin aplicaţia de News preinstalată tableta AllDro3 Speed T este potrivită pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente ştiri. Mai mult, pentru o utilizare fară dificultaţi aplicaţia preinstalată  Selfcare oferă asistenţa ȋn gestionarea funcţiilor tabletei. AllDro3 Speed T poate fi achizitionată atat din magazinul online Allview cat şi din reţelele de magazine.

Sursa: http://www.itstiri.ro/news.php?extend.1539

Scris de Bianca SIEA

Editat de Iulian BÎRZOI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s