Sore a lansat videoclipul piesei “Different”

Dupa ce “a făcut diferența” și a intrat în playlist-urile tuturor posturilor de radio mainstream de la noi cu single-ul Different,  Sore surprinde acum și printr-un videoclip altfel, cu o imagine foarte fresh, un mesaj puternic și multa culoare.

Videoclipul piesei Different  a fost filmat în Londra, pe parcursul unui weekend întreg, iar regia îi apartine lui Iulian Moga.

Piesa Different a fost compusa în studiourile HaHaHa Production, artista contribuind la scrierea versurilor și devenind, astfel, coautor. În plus, după cum știți deja, noul single se bucură și de participarea lui Alex Velea.

Sore – Different este un proiect marca HaHaHa Production prezentat în colaborare cu Media Pro Music.

Prin piesa mea le transmit celor care mă ascultă faptul că n-au de ce să se ascundă în spatele stereotipurilor, pot fi ei înșiși fără teamă, pentru că dacă toți ne-am simtț bine în pielea noastră și nu ni s-ar spune cum să ne purtăm sau ce să facem, poate că s-ar mai renunța la invidii și răutăți. Piesa se concentrează în jurul unei povești de dragoste, fata care îi spune băiatului că e independentă, că nu poate fi scoasă de pe drumul ei, așa cum sunt și eu. Și că dacă băiatul o acceptă în viața lui, trebuie să o accepte așa cum e, pentru că ea nu va juca un rol doar ca să îi fie lui pe plac. Cred că povestea asta am trăit-o cu toții la un moment dat”, a declarat Sore.

Scris de Gabriela TIBA

Editat de Cristina FLOROIU 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s