Şi piesa a luat sfârşit!

În sfârșit s-a încheiat procesul dintre Monica Columbeanu şi fostul ei soţ Irinel Columbeanu. Instanţa a decis ca Irina Columbeanu să rămână în custodia tatălui. De asemenea, judecătorii au mai decis ca Monica să își poată vedea copilul de două ori pe lună, adică de vineri seara până duminică seara. Aşadar, Monica are dreptul să ia copilul a doua și a patra săptămână în fiecare lună, de vineri ora 16:00, până duminică ora 18:00.

Irina nu va mai fi o minge de ping pong în meciurile jucate de către părinţii ei după despărţire. Monica Columbeanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste care i-a oferit tot ceea ce și-ar putea dori o fată: un bătrânel care avea nevoie de un copilaş, o fetiţă care ar avea nevoie de doi părinți, statutul de mamă şi într-un final, un viitor de lux asigurat. Ce altceva şi-ar mai putea dori o „piţipoancă”? Dacă atunci Monica îşi dorea lux, acum  ea caută să o ia și pe Irina cu ea.

Ancheta a început în luna martie după ce Irinel Columbeanu a acuzat-o pe Monica de faptul că şi-ar fi bătut copilul. În susţinerea celor spuse stau înregistrări în care Irina spune că nu-şi iubeşte mama, dar şi declaraţiile mamei Monicăi care spune că fiica ei nu este o mamă bună.

Atât Monica, cât și Irinel au ştiut care va fi demersul atunci când s-au căsătorit. De aceea, astăzi, cei doi sunt subiect de presă, povestea lor fiind dezbătută de către oricine, oricând! Sentinţa însă nu este una definitivă, ea având posibilitatea de a fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Sursa: http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/irinel-columbeanu-a-castigat-custodia-irinei-266429.html

Scris de Vasilica GOȘMAN

Editat de Iulian BÎRZOI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s