Kangoo Jumps – sportul care nu-ți permite să te plictisești

Sportul este o parte importantă a unui stil de viață armonios, cu atât mai mult dacă dorim să reglăm anumite „derapaje” de greutate. A face mișcare cu regularitate e o teorie mai greu de aplicat, în special pentru cei mai leneși dintre noi. Ce te faci când ai fi capabil să găsești orice scuză pentru a nu te deplasa la sală? Dacă ești greu de cucerit într-ale sportului, se prea poate ca alternativa care ți se potrivește să fie Kangoo Jumps, unul din cele mai noi stiluri de aerobic.

 

Ce este Kangoo Jumps?

Kangoo Jumps e o formă de aerobic relativ nouă, practicată de trei ani și în România. Principiul acestui sport este practicarea exercițiilor aerobice purtând  o pereche de ghete speciale, care au montate in talpă arcuri. Acestea nu doar atenuează impactul asupra articulațiilor, ci ajută la o topire a caloriilor mai eficientă și la o mai bună tonifiere decât în cazul exercițiilor clasice. Kangoo Jumps a prins atât de bine la public pentru că îi ajută pe practicanți să-și dezvolte musculatura într-un timp destul de scurt și mai ales, reușește să o facă într-o manieră amuzantă, ludică, care te scapă de corvoada practicării exercițiilor fizice obișnuite.

De ce este Kangoo Jumps deosebit?

La origini, ghetele cu care se practică Kangoo Jumps au fost create pentru astronauții de la NASA, iar mai apoi au început să fie folosite în recuperarea medicală a persoanelor care au suferit traumatisme la coloană, picioare, articulații. Astfel, devine un sport ușor de practicat de persoanele de orice vârstă și condiție fizică, fiind chiar indicat în cazul mai multor afecțiuni si probleme medicale. Practic, Kangoo este un răspuns nu doar pentru cei care vor să piardă în greutate, ci și  pentru cei care suferă de diverse leziuni, de dureri de spate, care se refac dupa intervenții chirugicale, care au probleme cardiovasculare ori boli ale oaselor. Să nu uităm că pe lângă corp, Kangoo pune și mintea în armonie, alungând depresia și tristețile sezoniere.

 Cum și unde poate fi practicat?

Kangoo Jumps nu se poate lipsi de ghetele speciale. Acestea cântăresc câte două kilograme fiecare – iată încă un răspuns pentru eficacitatea acestor exerciții! Cei care vor să practice Kangoo acasă, pot achiziționa aceste ghete de pe internet, însă trebuie să fie pregătiți pentru prețuri piperate, care încep de la 900 de lei. Cei care aleg sălile de sport trebuie să știe că există mai multe programe de exerciții: Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Trim Tone & Rythm și Kangoo Discovery. In Iași, Kangoo Jumps se poate practica la Club Armony si la AerobicJump, iar prețul unui abonament de 8 ședințe pe lună este de aproximativ 150 de lei.

Mergem la Kangoo?

surse:    www.kangooclub.ro

http://smartwoman.hotnews.ro/kangoo-jumps-cea-mai-noua-forma-de-aerobic.html

Scris de  Georgiana  ASIMINII

Editat de Iulian BÎRZOI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s