Top zece România

V-aţi intrebat vreo dată ce vedete din România se află in top? Iată câteva criterii după care starurile noastre se află în fruntea clasamentului.

O monitorizare realizată de media Trust în luna aprilie din acest an, arată că în topul celor mai mediatizate personalităţi din lumea mondenă se află Nicoleta Luciu şi Gigi Becali. Aceştia au apărut în peste 400 de pubilcaţii tipărite. Ei sunt urmaţi de vedete precum: Răzvan Lucescu, Cristi Borcea, Ilie Năstase, Dan Daiconescu, Oana Zăvoranu, Bianca Drăguşanu, Monica Gabor şi Andreea Marin Banică.

Un alt criteriu îl reprezintă apariţia lor în reclame. Vedete precum Andreea Marin Banică şi Andra Maruţă au făcut bani frumoşi din apariţiile în reclame tv. Nici Mirabela Dauer nu se lasa mai prejos, ea apare în rubrica „Teleshopping”  în cadrul căreia promovează „tigaia-minune”. Potrivit tabloidelor, cântăreaţa a primit 2.500 de euro pentru această reclamă. Pe Maria Dragomiroiu o întâlnim tot la Teleshopping, unde recomandă telespectatorilor aparatul „Kosmodisk”, care te repară cât ai zice pește. Inna a devenit imaginea Pepsi în România. Ea a declarat că propunerea a fost ca o adevarată provocare, fiind prima ei apariţie într-o reclamă. Adelina Pesrițu îşi rotunjeşte veniturile făcând reclamă la pizza şi unui site de haine pentru femei. Gina Pistol a devenit în 2011 imaginea unei firmei de prezervative. Nico promovează alături de trei actori cunoscuţi, lanţul de farmacii Catena, iar Smiley face reclamă pentru firma de telefonie mobilă Cosmote.

Sursa: http://www.realitatea.net/topul-celor-mai-mediatizate-vedete-din-romania-in-luna-aprilie-vezi-cine-e-pe-primul-loc-foto_940843.html

Scris de Isabela BUCOS

Editat de Iulian BÎRZOI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s