Vara asta nu dormim!

La numai o lună de zile de la lansare, noua melodie a lui Connect-R a reuşit să strângă aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa Vara nu dorm este deja considerată hitul verii 2012, chiar dacă vara abia a început.

Vara nu dorm a stârnit numai reacţii pozitive în rândul fanilor şi a criticilor muzicali, datorită versurilor umoristice în care se regăsesc tinerii în acest anotimp călduros al anului. Bine, în general, tinerii nu dorm nici iarna dar vara insomniile lor sunt mult mai accentuate, din pricina soarelui, vedeta sezonului.

Numai bine ce a fost lansată, că au și început să curgă remixurile melodiei, primii care s-au grăbit să potrivească melodia stilului “de club” fiind DJs Marc Rayen şi Jhon Deeper de la Radio21. Cred că aţi observat şi voi că de câţiva ani a început să se aplice sloganul Niciun hit fără remix! după bine-cunoscutul slogan Nicio masă fără peşte!.

Piesa se aude pretutindeni, în cluburi, la terase, în maşini, chiar şi în ringtonurile telefoanelor mobile ale celor ce au început să îi aprecieze ritmul.

Filmarea clipului melodiei este în plină desfăşurare, însă putem să ne facem o primă idee din teaser-ul postat pe Internet, în care artistul de la RappinOnProduction apare alături de o “clonă”.

La ora actuală, Vara nu dorm ocupă locul I in Hit Super 50 Radio 21, locul al II-lea în Top10 Most Wanted Radio Zu şi locul al XI-lea în Fresh Top 40 Kiss FM.

Sursa: http://www.google.ro/imghp?hl=ro&tab=wi

Scris de Roxana HRANICIUC

Editat de Cristina FLOROIU 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s