Sezonul cald se anunță generos!

 În fiecare sezon garderoba ta suferă un proces de reinterpretare și revigorare. Piesele basic existente deja în dulapul tău sunt clasificate în funcție de noile tendințe, în combinații extravagante, iar lipsurile sunt acoperite prin ședinte serioase de shopping.

La începutul verii, îți propun să descoperim piesele vestimentare ce rămân în tendințe acestui sezon. Înainte de a eticheta toate hainele din dulapul tău ca fiind demodate, nu uita că orice ținuta poate pleca de la o piesă must- have și că trebuie să rămâi fidelă stilului tău vestimentar.

În orice sezon, croiul și imprimeurile fac diferența. Optează pentru modele de rochii cu un croi conic și inserții de drapaj, cu pliuri sau cu diferite aplicații. Nu uita că imprimeurile florale domină podiumurile de modă de câteva sezoane, prin urmare poți jongla cu acestea în funcție de propriul gust. Ce poate fi mai feminin, proaspăt și cu un aer de libertate, decât o ținută cu imprimeuri florale? Un new-entry pentru vara 2012 este print-ul tip eșarfă: scarf print-ul. Acesta are un efect deosebit de estetic, grație combinațiilor de nuanțe și forme fluide care se completează reciproc.

Am decis deja că o ținută office sau urban-chic poate porni de la o piesă vestimentară deja existentă în garderoba ta. Dacă până acum ai optat pentru alb și negru pentru a sublinia o linie elegantă, vara aceasta poți evada alegând jeansi colorați, ideali pentru peisajul urban. Daca vrei să fii în centrul atenției, atunci categoric trebuie să adopți trendul chic-gloss. Rochiile, pantalonii, eșarfele și maieurile sunt elemente de adoptat în cazuloricărei ținute. Poți merge pe multe nuanțe de strălucire, de la clasicul argintiu și auriu, până la nuanțe de smarald și albastru electric.

Pantofii de pe podiumurile prezentărilor de primăvară-vară 2012 sunt dintre cei mai diverși și spectaculoși. Materialele în nuanțe metalizate predomină, potrivindu-se de minune cu bronzul tău. O pereche de balerini aurii, alături de niște pantaloni scurți și un tricou simplist vor fi ideali pentru ținutele de weekend. Pastelurile diafane sunt și ele la mare căutare, completând întotdeauna imaginea inocentă pe care o vei crea purtând o ținută de inspirație retro. Culorile neon se regăsesc și anul acesta în tendințe, promițând maximul de extravaganță ținutelor tale.

Vara se anunță “generoasă”. Poți fi office, chic, poți opta cu ușurință în a te confunda în atmosfera aglomerată a urbei, alegând culori dintre cele mai puternice, însă ai grijă la modul în care le combini. Este foarte ușor să arăți asemenea unui curcubeu sau să alegi cele mai kitsch lucruri.

Scris de Anca BURNICHE

Editat de Cristina FLOROIU 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s