Noul Mercedes SLS AMG GT

Mercedes a lansat recent noul model SLS AMG GT pregătit pentru anul 2013. Acest model sport este mai puternic şi mai rapid decât cele anterioare. GT-ul oferă performanță pe şosea.

Vehiculul are o putere de 583 C.P (n.red: cai putere) şi un motor V8 de 6,3 litri. Bolidul atinge 100 km în 3,6 secunde, iar transmisia a fost optimizată prin reducerea timpilor de reacţie prin schimbarea celor 7 trepte cu ajutorul padelelor de pe volan. Maşina este limitată electronic la o viteză de 320km/h.

Noul model are de asemenea pachete opţionale pentru designul interior. Nuanţele noi de vopsea, o gamă largă de jante , interiorul din piele AMG designo Exclusive oferă acestei maşini o personalitate unică.

Mercedes SLS AMG GT este de asemenea disponibil şi în varianta Coupe şi Roadster. Maşina va fi scoasă în vânzare în Germania pe la mijlocul lui octombrie 2012 înlocuind modelele SLS AMG anterioare. Preţul de pornire este de 204.680 euro pentru versiunea Coupe şi 213.010 euro pentru versiunea Roadster, iar pachetul de piele AMG designo Exclusive costă 5.771 euro.

Scris de Cristina ROȘCA

Editat de Iulian BÎRZOI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s