Galaxy S3 mai bun decât Iphone 4

Noul  Samsung Galaxy S3 a lăsat în urmă chiar şi ultimul model de smartphone de la Apple. Puse față în față, între cele două e o diferență foarte mare, mai ales în ceea ce privește configurația hardware.

Un studiu recent făcut printre deţinătorii de smartphone-uri arată că aceştia îşi doresc telefoane cu ecranul de peste 4 inci. Noul Galaxy are un ecran de 4,8 inci, în schimb ce modelul Apple are doar 3,5 inci.

Desi camerele foto au aceeaşi rezoluţie, 8 megapixeli, Galaxy S3 are o opţiune specială prin care pot face trei cadre pe secundă. Încă un avantaj este că, după ce faci fotografia, nu-ți mai apare imediat pe display și poți faci oricât de multe fotografii vrei una după alta. De asemenea, are și un soft de recunoaștere facială, care va pune automat tag-uri fotografiilor tale. Astfel, pe baza acestor identificări, poți să le trimiți pe mail sau în mesaj persoanei respective care apare în poze sau să le urci imediat pe rețelele de socializare online.

Cei de la Samsung au pus accent şi pe accesoriile acestui smarphone, prin care ni se demonstrează că tehnologia nu are limite. Telefonul se poate alimenta wireless, având un accesoriu special pentru aceasta. Galaxy S3 are un mp3 player special şi un adaptor prin care poţi transmite wireless, spre televizor, conţinut video de pe smartphone, are încorporate două microfoane. Are memoria RAM de 1GB, mai mare decât a iphone-ului. Samsung Galaxy S3 a apărut pe  29 mai 2012, și în România și  costă în jur de 2.700 de lei fără abonament.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/comparatie-intre-iphone-4s-si-galaxy-siii-sefii-apple-au-frisoane-979953.html

Scris de Ana-Maria LUNGU

Editat de Iulian BÎRZOI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s