Apariţia WINDOWS 8 pe piața tehnologică

Windows 8 este denumirea oficială pentru următoarea versiune a Microsoft Windows, o serie de sisteme de operare produsă de Microsoft pentru calculatoarele personale, inclusiv desktop-urile de acasă şi de afaceri, laptopuri, netbook-uri, tablet PC-uri, PC-uri şi Media Center. Potrivit unor surse neoficiale, data de lansare pentru Windows 8 a fost stabilită pentru octombrie 2012, la trei ani după lansarea predecesorului său, Windows 7.

Una dintre cele mai mari schimbări ale sistemului de oprerare este interfața, care a fost proiectată pentru intrarea touch screen-urilor.

Imagine

Pentru Microsoft, anul 2012 reprezintă momentul schimbărilor ȋn tehnologie, gigantul fiind pe cale de a reinventa software-ul său de bază. Windows 8 suferă modificări în întregime, dar lasă neatins câteva operații importante. Cum funcţionează toate acestea şi modul în care clienţii săi răspund, va determina viitorul companiei.

Conform statisticilor recente, aproape 90% din computerele de azi au rulat o versiune de Windows. Windows 8 este un pas îndrăzneţ  pentru Microsoft, deoarece experienţa pe dispozitive mobile  în mod special comprimate, a fost o parte cheie a de la începuturile sale. În timp ce în prezent există  o cotă de piaţă semnificativă, Windows 8 va da în cele din urmă  un sistem de operare adaptat pentru ecrane tactile, având potenţial pe  această piaţă larg deschisă.

Pe partea de comprimat, este important să reţineţi că, în cazul unui dispozitiv Windows 8, comprimatul este PC-ul dumneavoastră. Deşi, sunteţi sigur ca își permite să deţină cât mai multe dispozitive, după cum doriţi, nu există o nevoie de a cumpăra atât, dacă doriţi ambele experienţe. Acesta este unul dintre principalele puncte de plecare de la experienţa Apple, care dispune de sisteme de operare diferite, atât pentru iPad şi calculatoare Mac. Windows 8 este  un  model  fiind prezent ca o regândire ȋn Windows. Arată şi funcţionează diferit ȋn comparație cu  orice versiune de Windows făcută vreodată. Ideea a fost aceea de a crea o versiune de Windows mult mai exigentă pentru dispozitivele cu ecran tactil, cum ar fi comprimatele sau tablete.

Surse: http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en|ro&u=http://mashable.com/follow/topics/windows-8/

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en|ro&u=http://mashable.com/follow/topics/windows-8/

 

Scris de Bianca SIEA

Editat de Iulian BÎRZOI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s