Noul Porsche Cayenne S

Porsche a reuşit din nou. Noul model Cayenne arată senzaţional, are cel mai reuşit interior de SUV din lume şi se manifestă ca o adevărată maşină sport. Cayenne S e mai confortabil decât generaţia anterioară.

Totuşi, nu este încă SUV-ul perfect. Dacă vei găsi această maşină perfectă, sigur se vor găsi unii care să comenteze ceva de design. Asta se va întâmpla în anii ce vor urma cu acest nou Porsche Cayenne, care va fi supus criticilor de design chiar şi peste cinci generaţii.

Deloc surprinzător, acest Cayenne pe care Porsche l-a tot pregătit în ultimii cinci ani vine cu o reducere substanţială în greutate (180 de kg fată de generaţia anterioară, adică modelul are doar foarte puţin peste 2 tone) şi cu un consum de combustibil eficientizat în aceeaşi măsură în care şi emisiile de CO2 au fost minimizate.

Mașina are legături strânse cu noul Touareg şi orientarea eco este perfect vizibilă. Noua gamă Cayenne are 3 motorizări care pot scoate un consum de sub 10% şi printre aceste motorizări, are şi un hybrid. în total, cinci motoare: Cayenne 3.6 litri V6, 300 CP, Cayenne S, de 400 de cai, Cayenne S Hybrid de 380 de cai (combinat terminc plus electric), Cayenne Diesel de 240 de cai şi, desigur, Cayenne Turbo de 500 de cai.

Extravagant sau nu, noul Cayenne este speranţa lui Porsche în aceste vremuri de criză.

Sursa: http://www.topgear.ro/blog/porsche-cayenne-s-test-1558.html , http://www.promotor.ro/teste-auto/test-in-premiera/cel-mai-asteptat-test-noul-porsche-cayenne-6126688

Scris de Diana SOPONARU

Editat de Iulian BÎRZOI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s